Web Design & Development

Cu o experienta de peste 5 ani in domeniul web si o echipa de tineri pasionati, putem realiza prezenta online a dvs. sau a firmei dvs. la cele mai inalte standarde.

Noi nu suntem doar niste creatori de site-uri ci suntem cei care vom fi alaturi de dvs. chiar de la inceput si va vom sfatui in alegerea celor mai bune variante pentru prezenta dvs. online.

Putem realiza orice tipuri de site-uri sau aplicatii web, in functie de nevoile fiecaruia.

 

Servicii de Web Design & Web Development:
– creare site-uri de prezentare
– creare si configurare Blog-uri
– creare si configurare Forum-uri
– creare Magazine Online
– creare Portale Web tematice
– orice tipuri de website-uri

Redesign Website-uri
Aveti un site vechi care nu va mai place? Credeti ca site-ul dvs. e prea invechit sau pur si simplu doriti schimbarea imaginii?
Putem realiza un redesign al site-ului dvs. sau chiar crearea lui de la zero dupa noile dvs. cerinte.

Creare Aplicatii Web & Desktop
Aveti nevoie de o aplicatie web sau desktop pentru a va usura afacerea dvs?
Echipa noastra de programatori va poate realiza orice fel de aplicatie web sau desktop in functie de nevoile fiecaruia de la cele mai simple pana la cele mai complexe de cel mai inalt nivel.

Creare Aplicatii Mobile si Jocuri (pt. platformele iOS si Android)
Echipa noastra de programatori tine pasul cu tehnologia si s-a specializat si pe aplicatii mobile si website-uri adaptate pentru platformele mobile.
Astfel site-ul dvs. poate fi vazut la fel de bine atat de pe un desktop/laptop cat si de pe un device mobil (telefon, tableta, etc).
Creem deasemenea si aplicatii speciale pentru platforma iOS (iPhone si iPAD), cat si pentru Android.
Fii in pas cu tehnologia si adreseaza-te unui public in continua expansiune, cel in continua miscare, care are tot timpul la el un device mobil.

Portofoliu Web
Pentru a vedea portofoliul nostru de pagini web, aplicatii, logo, carti de vizita, afise, bannere, accesati pagina de Portofoliu.

Web & IT Solutions Provider este o Agentie Web & IT Full Service din Cluj, care ofera servicii complete de: Web Design & Development, Identitate Vizuala,
Promovare Web & Optimizare SEO, Web Hosting, Inregistrare Domenii, Servere VPS & Dedicate, Printing Indoor & Outdoor, Foto / Video si Consultanta IT.