Oferim servicii de Gazduire Web Shared pe Servere de Linux si Windows in Romania si Germania.
Gazduirea Web pe servere Linux in Romania se poate oferi pe platforma cPanel sau Plesk, iar cea in Germania, doar pe cPanel.

Serverele de LINUX sunt localizate in Romania si Germania si ofera o viteza mare de lucru si un acces mai rapid la date, avand un peering foarte bun cu toti providerii din Romania, foarte avantajos pt. site-uri care se adreseaza vizitatorilor din Romania si Europa.

Serverele de WINDOWS sunt localizate in Europa si au o rata de transfer mare cu toti providerii, ceea ce e un avantaj foarte mare pt cei care au site-uri adresate vizitatorilor din Europa, ele find exclusiv dedicate site-urilor facute pe platforme Windows (ASP.NET) si care au nevoie de acces la baze de date MSSQL.

Interfata cu utilizatorul este pe cat de puternica pe atat de intuitiva. Va puteti controla site-urile folosind interfata cPanel, Plesk sau WebSitePanel. Aceasta va permite sa modificati fisierele cu usurinta cu ajutorul unui filemanager, sa creati casute de email personalizate, sa administrati bazele dvs. SQL/MSSQL si multe alte facilitati.

Gazduire Web este oferita de departamentul nostru specializat, prin website-ul www.Host4All.Ro

Web Hosting Linux

Linux Web Hosting

check PHP 5!
check MySQL 5!!
check Gazduire domenii multiple !
check Instalare dintr-un click !
check E-mailuri nelimitate!
check Pana la 5 GB spatiu!
check Pana to 200 GB Transfer!
check Posibilitate de Add-ons!

Ideal pt. site-uri standard, CMS, blog-uri, albume, galerii, forum-uri sau alte site-uri in HTML/PHP/MySQL.

Gazduirea Web Linux porneste de la 5 RON/luna

Gazduire Web Linux

Web Hosting Windows

Windows

check ASP and .NET 4.0!
check MSSQL 2008 R2!
check Access Databases!
check Gazduire domenii multiple!
check Email cu IMAP!
check Pana la 30 GB Spatiu!
check Pana la 250 GB Transfer!
check Posibilitate de Add-ons!

Ideal pt. website-uri programate in ASP, .NET, Access sau care folosesc baze de date MSSQL.

Gazduirea Web pe Windows porneste de la $0.99/luna

Gazduire Web Windows, ASP.net Web Hosting

Linux vs Windows Hosting

Inca nu stii ce fel de gazduire ai nevoie pentru site-ul tau?

Linux Hosting

Gazduirea pe platforma Linux este cea mai populara forma de web hosting folosita de majoritatea site-urilor. Sisteme de operare Linux si tehnologiile de gazduire Linux, sunt, in general, open-source, ceea ce a dus la o folosire pe o scara asa de larga. Gazduirea Linux este extrem de scalabila, astfel incat chiar daca site-ul dvs. creste, ramane la fel de usor de administrat. In general, daca ai un forum, blog, galerie foto, site de prezentare, magazin online, sau site-uri programate in PHP, atunci cea mai buna alegere este Gazduire Web Linux.

Windows Hosting

Gazduirea Windows se bazeaza pe sistemul de operare Windows. Este cunoscut pentru ca suporta diverse medii de programare, framework-uri, cum ar fi ASP.net. Gazduirea Windows suporta SQL Server (MSSQL) si Access, special pentru site-uri care folosesc acest tip de baze de date. Deci, daca site-ul dvs. are pagini care se termina in .ASP sau .Aspx atunci aveti nevoie de Gazduire Web Windows.

Inca nu stii sigur?

Daca nu sunteti sigur ca doriti gazduire web linux sau gazduire web windows, atunci sigur aveti nevoie de cea pe linux.
Cei care au nevoie de tehnologii windows, stiu exact ce tip de gazduire web vor.
Daca aveti un blog, forum, CMS (Content Management System), site simplu sau ceva in PHP, atunci sigur gazduire linux este pentru dvs..

 

Web & IT Solutions Provider este o Agentie Web & IT Full Service din Cluj, care ofera servicii complete de: Web Design & Development, Identitate Vizuala,
Promovare Web & Optimizare SEO, Web Hosting, Inregistrare Domenii, Servere VPS & Dedicate, Printing Indoor & Outdoor, Foto / Video si Consultanta IT.