Promovare Web & Optimizare SEO

Un site nepromovat este un site inexistent pe internet!
Degeaba este el frumos facut, colorat si plin de viata, dar daca nu este promovat si Google nu este ‘instiintat’ de existenta lui, nu va fi vizitat decat de cei care stiu exact de numele si existenta lui.

Pentru a avea succes pe internet cu un website, primul pas este sa fie bine optimizat pentru motoarele de cautare si creat dupa regulile lor, mai exact sa fie Optimizat SEO (Search Engine Optimization). Aceasta optimizare a site-ului, se numeste SEO On Site.

Odata ce site-ul este optimizat on site, se poate incepe cu promovarea lui.
Dupa cum este deja cunoscut, unul dintre criteriile cele mai importante pentru ca un site sa fie gasit in motoarele de cautare intr-o pozitie cat mai buna, e sa aiba cat mai multe back-linkuri (sa aiba link catre el, pe cat mai multe site-uri, mai ales cele de pe aceeasi nisa).

Tocmai din acest fapt, au aparut directoarele web. Acestea sunt niste cataloage de site-uri structurate pe categorii, unde iti poti inscrie site-ul exact in categoria domeniului din care face parte site-ul, astfel obtinand un backlink cat mai valid.

Inscrierea manuala in directoare web este mult mai eficienta si cu rezultate mai bune decat inscrierea automata, avand mai multe avantaje printre care: alegerea corecta a categoriei in care sa fie site-ul, scrierea corecta a titlului, descrierii, cuvintelor cheie si altor elemente.

Echipa noastra face o inscriere MANUALA in directoarele web, pentru un rezultat cat mai bun pentru site-ul dvs. putand avea site-ul intr-un timp cat mai scurt pe prima pagina a motoarelor de cautare.

Pe langa inscrierea in directoarele web, putem realiza si alte backlink-uri, pe site-uri cu o notorietate si mai mare ca directoarele web, cum ar fi: retele sociale (ex: digg, delicios, etc.), blog-uri, forum-uri, directoare articole, directoare wiki, site-uri .edu sau chiar site-uri cu anunturi.

Promovare in
SEO1
SEO2
SEO3
SEO4
SEO5
100 directoare web romanesti [60 RON]
+++
+++
+++
200 directoare web romanesti [90 RON]
500 directoare web romanesti [175 RON]
+++
+++
100 directoare web straine [60 RON]
+++
300 directoare web straine [100 RON]
600 directoare web straine [175 RON]
1500 directoare web straine [250 RON]
+++
+++
300 site-uri de anunturi [75 RON]
+++
+++
+++
1500+ profile de forum-uri [120 RON]
+++
100+ retele sociale (digg, delicios, etc) [120 RON]
+++
+++
Pret
100 ron
110 ron
200 ron
350 ron
600 ron

 

Daca nici unul dintre aceste pachete nu vi se potriveste siteului dvs. ne puteti contacta pentru o oferta personalizata.
Daca nu stiti ce s-ar potrivi mai bine pentru promovarea si optimizarea site-ului dvs., puteti apela la expertii nostri pentru o evaluare completa a site-ului si stabilirea unui plan de optimizare si promovare.
Completati formularul de Cerere Oferta SEO

Web & IT Solutions Provider este o Agentie Web & IT Full Service din Cluj, care ofera servicii complete de: Web Design & Development, Identitate Vizuala,
Promovare Web & Optimizare SEO, Web Hosting, Inregistrare Domenii, Servere VPS & Dedicate, Printing Indoor & Outdoor, Foto / Video si Consultanta IT.